Animatie header

Animaties brengen jouw verhaal tot leven

Animaties zijn dynamisch en trekken de aandacht. Animaties zijn de perfecte manier om jouw boodschap onder de aandacht te brengen. Zippy maakt uitleganimaties, promotiefilmpjes, bedrijfsfilmpjes of bijvoorbeeld een intro of infographic. Zippy ontwikkelt een stijl die bij jouw verhaal en doelgroep past en aansluit bij de identiteit van je bedrijf.

Danone - Safety pilot

Boekhouden met Acumulus

Bartimeus - leren aankleden

Santel Care Robot

Bartimeus - leren uitkleden

Bartimeus - leren billen afvegen

Quadraam beleidsplan 2015-2020

Naar een aardgasvrij Soest en Soesterberg

Circular by Logistics

SKOSS - 5 gelijke dagen model

Werkwijze

 1. Gesprek
  We beginnen met een gesprek om een goed beeld te krijgen van je product, dienst of campagne. Wij willen weten wat jouw doel en doelgroep is en hoe je de animatie gaat inzetten? Dat bepaalt welke uitstraling de animatie krijgt.
 2. Script
  Een goed lopend script is de basis van de animatie. We zoeken de kernboodschap en maken de eerste opzet. Vervolgens werken we het script verder uit tot een goed lopende animatie. Zodra we tevreden zijn kiezen we een geschikte stemacteur om het verhaal te vertellen.
 3. Grafische stijl
  Wij ontwikkelen een stijl die bij je boodschap en de doelgroep past. Bestaande huisstijlen en andere grafische elementen nemen we in het geheel mee zodat de animatie perfect aansluit bij je website, social media, drukwerk etc.
 4. Storyboard
  Op basis van het script maken we een storyboard. De afzonderlijke scenes vormen een soort stripverhaal. Samen met het script en een omschrijving van wat er gebeurt ontstaat er een duidelijk beeldverhaal waarin goed te zien is hoe de animatie eruit gaat zien.
 5. Animatie proces
  Zodra we alle ingrediënten hebben kunnen we ze met elkaar in beweging brengen. De animatie wordt nu in elkaar gezet waarbij de stemopnames en het beeld een vloeiend geheel vormen. Indien wenselijk kan er muziek of kunnen er geluidseffecten aan worden toegevoegd.
 6. Feedback
  Na de oplevering van de animatie kijken we samen naar het resultaat. In overleg kan de animatie indien nodig nog naar jouw wensen worden aangepast.
 7. Oplevering
  Wanneer iedereen tevreden is leveren wij de definitieve versie aan in hoogwaardige beeld- en geluidskwaliteit. Uiteraard geschikt om direct gebruikt te worden op je website, YouTube, Facebook etc.

Interesse? Vraag offerte aan

Opdrachtgevers

Bartimus
Gemeente Soest
BoedelZ
Berenschot
Reto
Celcius
Meander
Wonnink
Welzin
Bartimus
Gemeente Soest
BoedelZ
Berenschot
Reto
Celcius
Meander
Wonnink
Welzin