Erica Heykoop is Zippy

Zippy is een creatief en vakkundig bureau

Zippy is het Engelse synoniem voor Energy. Zippy Art heb ik opgericht in 2009. De grafische industrie zat in een dip en daarom werd illustreren mijn core business. Ik specialiseerde mij in visuele communicatie en al snel dekte Zippy Art de lading niet meer. Zippy Art werd Zippy Communicatie ofwel visuele communicatie. Want kleur, typografie, vorm en beweging, kortom beeld, dat is mijn kracht.

Als klein meisje was ik al aan het tekenen en schilderen. Na de middelbare school begon ik mijn studie op de Nimeto richting reclame/decoratie. Na het behalen van mijn diploma ging ik naar Amerika en studeerde Graphic Design op Winthrop University in Rock Hill, SC. Ik studeerde, werkte en verkende de VS.

Jarenlang deed ik ervaring op als grafisch vormgever voornamelijk op communicatieafdelingen of communicatiebureaus. Bij Zippy komt mijn kennis als vormgever, dtp-er en illustrator samen. Als creatieve beelddenker vertaal ik jouw boodschap naar beeld en giet ik het in een functioneel en aantrekkelijk ontwerp.

Zippy is fris, inlevend en energiek. Feel Zippy!


Ik heb met Erica inmiddels een aantal leuke producten gemaakt. Het is heel prettig dat Erica een heldere opdracht snel, goed en origineel uitvoert. Maar als je nog niet precies weet hoe je een product moet vormgeven dan helpt ze om mee te zoeken naar een goede oplossing en adviseert daarover vanuit haar expertise.Karen Groenendijk, Communicatieadviseur en leefbaarheidsadviseur at Gemeente Soest


Contact

Zippy Communicatie
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

06 - 21 85 73 17
info@zippycommunicatie.nl

Zippy op Social Media